2023 ÜLKEMİZ İÇİN KARANLIK OLMASIN

 Ülkemizin girdiği bu karanlık süreçten, ülkemiz için, özgür bir yaşam için emperyalizmin kollarından kurtulmak için vb.. Türküyle,Kürdüyle, Çerkez'iyle, Alevi'siyle,Sünnisiyle... hep birlikte olmalıyız.önümüzdeki yerel seçimlerde yıllarca yaptığımız gibi koltuk yarışı,senin partin yada benim partim gibi saçma heyecanlara kapılmayıp halkımızı ve ülkemizi düşünmeliyiz.AKP ye muhalif parti hangi bölgede oy sayısı fazla ise o parti desteklenmelidir. Diğer partiler ise kendilerine düşen görevleri yapmalıdır.

Burada Cumhuriyet halk partisine büyük görevler düşmektedir.
Aksi takdirde daha fazla geç kalırsak içinden çıkılmaz bir hal alacak ve bizi bekleyen tehlikelerin farkında dahi olmadan yaşamak zorunda kalacağızÜlkemiz tarihte hiç olmadı kadar geriye gitmiş karanlık bir bataklığa saplanmıştır. Sömürgeci ülkelerin eşiliğinde çıkmaz bir yola girmiştir. Osmanlı imparatorluğunun duraklama ve çöküş zamanlarındaki senaryo aynen tekrar edilerek geleceğimiz yine belirsizleştirilmiş bizi bekleyen karanlık zamanlar kollarını açmıştır.

AKP kendi çıkarları doğrultusunda aile içindeki yaşamımıza dahi el uzatarak ülkemizi bir Orta doğu ülkesine yada İslam öncesi cahiliye devrine sürüklemektedir Bunu hayata geçirmek için her türlü oyunlar sergilenmektedir.yıllar önce olduğu gibi zaman zaman oraya saçma sözler atarak yada bazı illerde bunun denemesi yapılarak Alevi-Sünni ve sağcı-solcu çatışmasına sürüklemek istemektedir.

Haydi ülkem gaflet uykusunda uyanıp kendine gelme zamanıdır.
Daha fazla geç içinde bulunduğumuz karanlık oyunlara dur de!!!

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209