İ.A.S.K.F'DE NELER OLUYOR 3

  İ.A.S.K.F'DE yaşanan sıkıntılı günlerle alakalı olarak yerel futbol sitesinin verilen beyanatları yorumsuz olarak sunuyoruz : 
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (KASKD), TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nu mahkemeye veriyor. Dernek konuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı.
KASKD’dan yapılan yapılan yazılı açıklamada, “Derneğimiz, kamuoyunu yanıltıcı ve kulüpler birliğimizi küçük düşürücü açıklamalar yapan, ayrıca bazı kulüplerle yaptığı görüşmelerle birliğimizin birlik ve beraberliğini bozmaya teşebbüs eden, ayrıca eylül ayında Yerel Futbol Sitesi’ne birliğimizle ilgili asılsız demeçler veren TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu’nu mahkemeye verme kararı almıştır. Bundan sonra sözü yüce Türk adaleti söyleyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.
İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına devam ediyor. Açık sözlülüğü ile bilinen İstanbul Amatör Futbolunun patronu bu sefer de tartışmaların kilit noktası sayılan İstinye Amatörler Evi’nin inşaatı ile ilgili oldukça net konuştu, sert mesajlar verdi. Başkanın açıklamalarından satır başları şunlardır:
·         Ben Anadolu’ya gittiğim zaman utanıyorum.
·         Ben bu firmaya kefilim!
·         Burada bir suistimal varsa da ben yaptım!
·         Benim ne seçim ne de geçim derdim yok!
·         Ali Düşmez ben ne dediysem onu yaptı
·         Gerekirse adamı para manyağı yaparım!
·         Ben arkadaşımı satmam
·         Ali Düşmez’e laf söyleyecek adam varsa o da benim!
·         Bu bina TASKK’ındır!
·         Bizi satan kendine zarar verir
·         Ali Düşmez’e çok büyük ayıp ettiler
·         İnsanlar da biraz edepli olsunlar
TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Mis gibi bir tesis olacak"
Burası ile ilgili sorun yok. Bakın ne güzel oluyor, asansörün oluyor odalar mis gibi oluyor. Doğru düzgün bir toplantı salonumuz bile yok. Bunların hepsi yapılıyor. Kâğıthane'lerde şuralarda buralarda toplanıyoruz. Doğru düzgün bir disiplin salonum yok, doğru düzgün bir İl Başkanlığım yok, amatörlere yakışır bir tesis istiyorum. Ben Anadolu’ya gittiğim zaman utanıyorum. Anadolu’nun imkânları bizden çok, çok iyi. Ben sana burada dört dörtlük bir tesis yapacağım sen buna muhalefet edeceksin. Burada da her hangi bir olumsuzluk varsa da bunu ben yaptım kardeşim. Bunu da Yemen Ekşioğlu yaptı diye de çekinmeden yazabilirsin. Ne Ali Düşmez ne başka isim, kimse değil ben yaptım. Müteahhit olan ben değil miyim, ben yaptım kardeşim o kadar.
Yapılan işi tasdik ediyorum
Ben bu firmaya kefilim işini bu kadar düzenli ve itinalı yapan bir firma görmedim. Ben işim gereği içinde insan olduğunda da tadilat yaptım ama bu ekip iyi. Ben işi yaptıran olsam ihaleden yüzde 15 pahalı bu ekibe işimi veririm. Malzemenin en iyisini kullanıyor. İşçinin en kalitelisini kullanıyor. Şimdi adam 5 milyon dolara ev satar, malzemeyi birinci sınıf kullanır ama işçilik rezildir işi eline yüzüne bulaştırır. Bu kadar basittir bu işler. Bu adamlar harika çalışıyor. Burada bir suistimal varsa da ben yaptım. Bu zamana kadar yazılanlarda ne varsa sebebi benimdir gelsinler beni suçlasınlar.
Yaşananlar zerre kadar umurumda değil
Şunun da bilinmesini isterim ki benim ne seçim ne de geçim derdim yok. Gerisi
de benim zerre kadar umurumda değil. Kim kazanırsa kazansın var olan seçimi
valla gelen ağam giden paşam o kadar benim için. Benim hayat görüşüm bu, ben değişmem asla ben böyleyim. Sait de benim çok samimi arkadaşım, Ali de
arkadaşım. Ama şu anda en son suçlanacak adam da Ali Düşmez’dir. Çünkü Ali ben ne dediysem onu yaptı, kimin için o kavga çıkartan arkadaşlar için. Yani şu
anda ben o ayrılığa düşen arkadaşlara da dedim "istifa edin gidin" diye. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz. Herkes haddini bilsin. Gerekirse adamı para manyağı yaparım. Para ile her şeyi çözebileceklerini de düşünmesinler paranın da kimde olduğu belli olmaz. Belden aşağı vurup da ayıp etmesinler. Buradaki amatörlerin yetim hakkı herkesin yetim hakkı bunu kimseye yedirtmem. Buradaki profesyonel bir ihale olsa tamam.  Hiçbirinin cebinden para çıkmadan bu işlerin yapılıyor.
Ali Düşmez’in de yanlışları var
Ali Düşmez bürokrat adamdır. Bizler dosyamızı getiririz veririz o işin takipçisi olur. Benim getirdiğim dosyanın da geri dönmesi mümkün değildir çünkü ben
arkadaşımı satmam. Kimse Ali Düşmez’e laf söyleyemez. Ali Düşmez’e laf
söyleyecek adam varsa o da benim, başkası değil. Bu konu ile ilgili yani yapılan
İhale ve inşaat yapım işi ile ilgili laf söyleyecek kişi benimdir. Yoksa Ali Düşmez’in icraatlarının de külliyen yanlışları var. Spora siyasi sokuyor bilmem ne yapıyor bunlar sporda olmayacak işlerdir. Bunların ayrı tutulması gerekir. Ortada bir suiistimal varsa da onu da ben yaptım. Şu bina ile ilgili birilerinin çenelerini kapatması lazım. Allah göstermesin bakanın kulağına gitti ne yapacağız o zaman? "Tamam, kesin burayı yapmayın" derse ne yapacağız? TASKK’ın parasından burayı bitirmek zorunda kalacağız.
İstanbul’un parası kullanılmıyor
Buradaki yapılan işin talimatı bakanlıktan geliyor. Bakanlık TASKK’a talimatını
veriyor ve TASKK da ödemeyi yapıyor. Burada İstanbul’un parası kullanılmıyor.
Bu bina unutulmamalıdır ki TASKK’ın para da onlardan çıkıyor. Burada Sait Yücel zamanında bloke edilmiş İstanbul’un parası kullanılmıyor.
İASKF’nin işine karışmam
Ben İASKF’nin ne parası var ne yapıyorlar bilmem, beni de ilgilendirmez.
Kasalarında kaç paraları var Ankara’dan gelen nedir bilmem. Benim bildiğim bir
şey var ben burada ikamet mi ediyorum. İl Başkanlığı olarak 200 bin TL TFF olarak biz para çıkarttık. Kira gibi de düşünülebiliniz. Çünkü ben kiracıyım burada. İASKF de kiracı burada. Bu bina TASKK’ındır, inisiyatif de onlarındır. Şimdi bizim yapmamız gereken yan tarafımızda bulunan boş alana sağlık merkezini yaptırmak... Bunların hepsi para ile olan şeylerdir. Bizim bu saatten sonra yapacağımız tek iş İstanbul’a ne yapabiliriz bizim ve bizim gibi adamların bunu konuşup düşünmesi gerekir.
İnsanlar edepli olmalıdırlar
Bizi satan kendine zarar verir. Ali Düşmez koskoca bir şirketin CEO’su buradaki
paraya ihtiyacı mı var ya? Ali Düşmez’in hem sporda hem de siyasette geleceği
var. Adamın geleceği var ya, geleceği olan bir adamın bu şekilde hareket etmesi usulsüzlük yapması mümkün mü? Adamı öyle şeylerle itham ediyorlar ki
çıldıracağım. Bunun için Ali Düşmez’e çok büyük ayıp ettiler. İnsanlar da biraz
edepli olsunlar. Yukarıda Allah var. İnsanların içinde Allah korkusu olsun. Son olarak söylemek istediğim ise kimse belden aşağı vurmasın... Ben bunu istiyorum

          SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209